Dintrans staat voor goed resultaat

Ervaren

Ruim 35 jaar geleden met één sleepduwboot opgericht door
Jan van Dinter is het huidige Dintrans in handen van zoon
Ibo van Dinter. Een ervaren ‘rot’ die de liefde voor het maritieme transport in zijn familie-DNA voelt zitten. Als gevolg daarvan kent hij zijn vloot van voor- tot achtersteven. Geen moertje dat hij niet zelf ooit heeft geïnspecteerd.

Zijn drive: ‘Deze machtige mooie wereld…’ Met de groei is het bedrijf in de afgelopen jaren versterkt met een geolied team van enthousiaste medewerkers dat net als hij voor iedere klant graag de puntjes op de i zet. Dintrans werkt voor kleine en grote opdrachtgevers in Europa, waarvan sommige al vanaf het eerste begin in Gouda kind aan huis zijn.

Betrouwbaar

Voor opdrachtgevers haalt Dintrans per definitie het onderste uit de kan. Afspraak is immers afspraak. Desnoods worden extra schepen ingezet om vracht af te leveren of op te halen op de afgesproken tijd en plaats. Met een ijsbreker het bevroren IJsselmeer over?

Dintrans heeft bewezen ook in sterke staaltjes zijn ervaren mannetje te staan. Creatief, doortastend, betrouwbaar. Het vertaalt zich voor de opdrachtgever in zorgeloos transport. Dintrans is er trots op.